DSC_0911 - Version 2 De Supreme Champion is ook bekend. Een Kohaku van wederom Sakai Fish Farm is tweede geworden achter de imposante Sanke van Jean Hoorne. Deze Kohaku is eigendom van Rob van der Hulst is de trotse eigenaar van deze tategoi. De Kohaku meet overigens 86 centimeter en is 6,5 jaar oud (nanasai). Leverancier van beide Koi is Danny’s Koi Café.

De Kohaku is twee jaar geleden als 80 centimeter grote vis aangekocht en is sindsdien dus 6 centimeter gegroeid. Zie onderstaand de foto van deze beloftevolle Kohaku. In mijn ogen zal deze vis nog beter worden in de toekomst.

De 86cm grote SFF Kohaku - eigendom van Rob van der Hulst

De 86cm grote SFF Kohaku - eigendom van Rob van der Hulst

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App