Grand Champion Interkoi 2012

Grand Champion Interkoi 2012

Het is wederom zover, de bekendmaking van de Grand Champion. Net als vorig jaar een Belgische winnaar. Net als vorig jaar een vis van Sakai Fish Farm. Net als vorig jaar een Sanke. Het is dit maal echter een andere Sanke en ook een andere eigenaar. Het is de 88,5cm grootte tricolore van Jean Hoorne die er met de hoogste eer vandoor gaat!

De Sanke is nog maar 4,5 jaar oud (gosai) en al 88,5 cm groot! Zie hier de winnaar van de 2012 editie van de eerste Europese Koi show van het jaar:

GC Interkoi 2012 owned by Jean Hoorne

GC Interkoi 2012 owned by Jean Hoorne

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

 1. Mooie Sanke en 4 jaar oud,Superrr!!!
  Het Hi voorop(net achter de kop)had van mij iets intenser gemogen,maar dat is persoonlijk.
  In 4 jaar naar zo,n lengte…..
  Gefeliciteerd Jean!!!
  En KQ was er weer snel bij met de berichtgeving!!!

  grt Richard.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App