interkoi_logo Volgend weekend is het weer zover: op 31 maart en 1 april zal de 2012 editie van de Interkoi te Rheinberg (Duitsland) plaats gaan vinden! Na een lange winterperiode is het nu dus eindelijk weer tijd om uit de winterslaap te ontwaken en actief met Koi bezig te gaan op deze eerste Europese Koi show van het jaar.

Wie o wie gaat er dit maal met de hoogste eer aan de haal? Zie hieronder de Grand Champion van de Interkoi 2011 (en de 1e European Shinkokai Show én de Belgian Koi Society Show), genaamd Sunshine en eigendom van André Verpoucke uit België:

Grand Champion Interkoi Show Rheinberg 2011

De hattrick winnaar van 2011: de 87cm SFF Sanke van André Verpoucke!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

3 reacties

 1. Jeroen Van Gaalen on

  Het was inderdaad een topjaar voor Sunshine! Ben benieuwd naar wat dit jaar allemaal gaat brengen.

 2. Errug benieuwd naar wat er zoal rondzwemt dit jaar. Zie er naar uit jullie tegen te komen.

  greetz,

  Jesper

 3. koitje harry alias harry marskamp on

  Zie er helemaal naar uit, wordt mijn eerste keer bij Interkoi Germany.
  We komen elkaar vast nog wel tegen, Tiebo.
  Ik ga in ieder geval op zondag
  .

  Met vriendelijke koi groetjes van Koitje Harry

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App