MP KoiEnige dagen terug ontvingen de klanten van Koi Dealer MP Koi een droevig bericht. Hun dealer was genoodzaakt de deuren te sluiten wegens instortingsgevaar. Het dak bleek na een expertise inspectie niet langer te voldoen aan de norm en de gemeente Heusden gebood onmiddellijk de deuren te sluiten. Een zware dobber voor het enthousiaste team van MP Koi dat dit huurobject toch erg professioneel had ingericht tot onderkomen van vele Koi…

Het team is zelf dan ook zeer aangeslagen. De inspectie werd uitgevoerd naar aanleiding van aanhoudende lekkage.  Je zou de indruk krijgen als je dit zo leest, dat het gebouw waarin zij huisvestten tanende was, maar niets is minder waar. Het is juist een prachtig modern vormgegeven winkelpand van maar liefst 130 vierkante meter. Het komt dan ook totaal onverwacht. Het MP Koi team moet op zoek naar een nieuw onderkomen.

Als gevolg van deze overmacht zal MP Koi in ieder geval zo’n zes weken niet te bezoeken zijn in het plaatsje Haarsteeg. De geplande cursussen zullen logischerwijs ook geen doorgang vinden. Team MP Koi hoopt dat u hen ook in deze tijd niet zult vergeten en benadrukken dat zij hun uiterste best doen om spoedig weer de dealer te worden die u van hen mag verwachten.

MP KoiMP Koi

 

 

 

 

 

KoiQuestion wenst het team van MP Koi veel sterkte bij het herstel en verwezenlijking van een nieuw pand en onderkomen.

Hieronder de brief zoals die aan de klanten werd gericht;

Beste Klanten,                                                                                                               19 Maart 2012

Wij moeten u helaas mededelen dat op grond van de Gemeente Heusden ,onze  gehuurde winkel per direct is gesloten, vanwege instortingsgevaar van het dak.
Er is een dak expertise uitgevoerd i.v.m. aanhoudende lekkages in onze winkel, uit deze expertise is gebleken dat het dak in erbarmelijke staat is en er instortingsgevaar dreigt.

Op last van deze beslissing van de Gemeente Heusden, zullen wij per direct op zoek moeten naar een ander pand op een andere locatie, waar wij onze activiteiten zo spoedig mogelijk zullen voortzetten.
Wij vragen, de klanten die nog Koi bij ons hebben zwemmen, deze per direct te komen ophalen, na het maken van een telefonische afspraak met Martijn, eigenaar MP KOI 06-17953772.

Ook de geplande cursusavonden op 19 April, 10 Mei en 7 Juni komen helaas te vervallen. Deze zullen wij op een later te bepalen tijdstip, doorgang laten vinden.

Wij zullen gezien de huidige situatie, ongeveer 6 weken gesloten zijn omdat wij ons nieuwe pand volledig moeten aanpassen, aan de maatstaven van ons pand in Haarsteeg.

Wij hopen dat u ons niet vergeet in deze periode, wij onze klanten in ieder geval niet. Wij zullen als Team MPKOI, alles in het werk stellen om u na de verhuizing wederom nog beter van dienst te mogen zijn op onze nieuwe locatie.

Het is vanaf nu dus, helaas niet meer mogelijk, om ons te bezoeken op onze locatie in Haarsteeg.
Wij zullen u middels nieuwsbrieven op de hoogte houden van de nieuwe locatie, en de bouwactiviteiten en ontwikkelingen van ons nieuwe pand.

Een aangeslagen MP KOI team. 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

4 reacties

 1. Engel Kromhout van der Meer on

  Ik had het al gelezen, ik moet zeggen dat ik nooit eerder in deze zaak geweest ben. Ik woon in IJmuiden dus zoek je het iets dichterbij.
  Neemt niet weg dat ik het zeer triest vind voor deze mensen. Zo’n mooie zaak, getuige de foto’s en dan dicht net voor het seizoen dat wens je niemand toe.

  Ik hoop voor deze mensen dat de zes weken sluiting vijf of vier mogen worden. Zeer veel sterkte gewenst en ook succes met de opbouw.

  Engel Kromhout van der Meer
  Tenshi Goi

 2. Jeroen Van Gaalen on

  Wat een drama is dit voor MPKoi… Als het maar geen nare gevolgen heeft voor de vissen…

  Succes met alles!

 3. Zo zie je maar weer,dat niet alles is wat het lijkt!
  Nette zaak,niks op aan te merken en is het dak gewoonweg niet veilig!!!
  Wens het MP-KOIteam veel sterkte de aankomende tijd en hoop voor hun op medewerking van de gemeente aldaar met de zoektocht naar een nieuwe locatie!!!

  grt Richard.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App