Winnaar Koi Idol

De winnaar

De winnaar van de Koi-idol dag en daarmee de reis naar Japan is bekend! Door het leven gaande als Waardig Kata heeft deze Shiro Utsuri van Ogata, geleverd door Kokugyo Koi ’t Viske, de meeste stemmen mogen ontvangen en zich uitroepen tot winnaar van de Koi-idol verkiezing van 2011.

Na een langdurige competitie van een jaar, is de winnaar van de Koi-idol verkiezingen van het jaar 2011 dus bekend. Het was Shinji Koi Products die vele prijzen beschikbaar stelde, met als hoogtepunt de reis naar Japan natuurlijk!

De winnaar van de Koi-idol verkiezingen van het jaar 2011:

De winnaar van de Koi-idol verkiezingen van 2011: Waardig kata

De winnaar van de Koi-idol verkiezingen van 2011: Waardig kata

Ik wil bij deze Marc en Piet van Leest (en natuurlijk de familie niet te vergeten), de initiators van het Koi-idol concept, bedanken voor hun energie en om deze activiteit op poten te zetten. Zie hier een sfeer-impressie van het evenement:

Een gezellige boel op de Koi-idol dag!

Een gezellige boel op de Koi-idol dag!

Daarnaast ook alle sponsoren die de vele prijzen ter beschikking hebben gesteld, bedankt voor jullie gulle bijdrage!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App