koi idol Volgende week zondag (18 maart) is het zover: de Koi-idol dag! Op deze dag zal de uitslag van de Koi-idol competitie worden bekendgemaakt, met als hoofdprijs een geheel verzorgde reis naar Japan! Verder zijn er nog vele andere activiteiten, waaronder een korte cursus Koi-fotografie en een loterij met veel interessante prijzen. Lees verder om te zien om wat voor prijzen het gaat…

Eind 2011 werd ik persoonlijk door Piet van Leest (vader van het Koi-idol concept) benaderd met de vraag of ik jurylid wilde worden voor de Koi-idol competitie. En om gelijk maar met de deur in huis te vallen: mede door mijn beslissing zal er een hobbyist dit jaar naar Japan op reis gaan! Mijn eerste jurering zou namelijk betrekking hebben op de beste Koi van de gehele competitie van het jaar 2011.

Op zondag 18 maart, zal dus de winnaar bekend worden gemaakt. Voorafgaand zullen eerst de tussenstanden worden gepresenteerd, zal er een korte cursus zijn op het gebied van Koi-fotografie en ook een loterij met vele leuke prijzen die beschikbaar zijn gesteld door diverse sponsoren, verenigingen, bedrijven en producenten:

koi-idol flyer 2012 achterkant pa

U bent welkom vanaf 13:00 uur in Brasserie Candlelight, Plantsoen 10 4926 RB te Lage Zwaluwe. De entree is gratis, gelieve u aan te melden via info@koigate.nl met opgave van het aantal personen. Ook voor kinderen is er vertier, er wordt namelijk voor een heuse kinderhoek gezorgd.

Vergeet niet dat u ook nu gratis kunt meespelen in de maandelijkse voorrondes van Koi-idol 2012. Wie weet staat u volgend jaar op het podium om de Japanreis in ontvangst te nemen!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App