Zo langzamerhand gaat de lente beginnen en is het voor iedereen weer afwachten wanneer de watertemperatuur weer hoog genoeg is om de overkapping te verwijderen. Hoe is het gesteld met de vissen na de stevige vorst? Hoe zullen ze door het voorjaar komen én wat gaat 2012 daarna allemaal brengen? KoiQuestion brengt een nieuwe serie artikelen over … jou. Tenminste, als je dat wil natuurlijk.

 

We willen de hobbyist een kans geven om zijn beleving van de Koi-hobby wereldkundig te maken omdat het naast al die geweldige Koi en evenementen ook om die gewone hobbyist in de achtertuin gaat. Je moet dan denken aan een reportage op locatie. Een interview met de hobbyist, een aantal foto’s van de vijver, filtersystemen en overige faciliteiten. Kortom, een compleet plaatje onder het genot van een bakkie koffie. Wij vinden het heerlijk om jullie te ontmoeten en beter te mogen leren kennen.

Wat we daar voor nodig hebben? Simpel, enthousiaste hobbyisten die ons én de buitenwereld een kijkje willen geven in hun Koi-keuken. Lijkt het je leuk om in de spotlights te staan en wil je in onderdeel uitmaken van deze serie? Laat het ons weten via ons contactformulier. Bij voldoende animo gaan we dan een planning maken om in de komende maanden deze serie vorm te geven. Ten overvloede merken we op dat er vertrouwt met uw gegevens wordt omgegaan. gene van uw persoonlijke gegevens worden zonder toestemming openbaar gemaakt. huisadressen worden sowieso niet openbaar gemaakt.

We hopen ook jou te mogen leren kennen en jullie verhalen tot ons te nemen en mogen delen met andere hobbyisten. Maar… zonder jullie kunnen we het niet!

Bij mij zijn jullie van harte welkom!

Alberts vijverbouw - thumb

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

 1. Richard Arends on

  Hallo Jeroen,

  Bedankt voor je reactie op het KSN-artikel!!!Altijd leuk om te horen.
  Wat jullie nu doen is een heel mooi item en hoop voor jullie dat er veel hobbyisten zijn die deKOI- hobby met jullie willen delen langs deze weg!!!
  Veel succes en wellicht Tot ziens!

  grt Richard.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App