Camellia Japonica captured at Dainichi's mud pond!

Camellia Japonica captured at Dainichi's mud pond!

De Tsubaki, bekend als de Camellia, is een geslacht binnen de Theaceae familie welke verspreid is over geheel oost Azië. In Japan is de bekendste Camellia soort de Camellia Japonica (zie ook de thumbnail links). Tsubaki is tevens de naam van de tweede categorie van een speciale award, welke pas wordt vergeven sinds deze 43e editie van de All Japan Show.

De Tsubaki Award is een speciale prijs welke andere variëteiten naast de Go-Sanke en Goshiki ook de kans geeft om de juiste aandacht te krijgen. De award wordt enkel vergeven aan de volgende variëteiten: Hikari Moyo, Tancho, Goromo, Doitsugoi en Kumonryu.

Best of Tsubaki + Best in Variety Doitsugoi

Best of Tsubaki + Best in Variety Doitsugoi

Tsubaki 85Bu + Best in Variety Goromo

Tsubaki 85Bu + Best in Variety Goromo

Tsubaki 80Bu + Best in Variety Tancho (owned by Danny's Koi Café)

Tsubaki 80Bu + Best in Variety Tancho (owned by Danny's Koi Café)

Tsubaki 75Bu

Tsubaki 75Bu

Tsubaki 70Bu

Tsubaki 70Bu

Tsubaki 65Bu

Tsubaki 65Bu

Tsubaki 60Bu

Tsubaki 60Bu

Tsubaki 55Bu

Tsubaki 55Bu

Tsubaki 50Bu

Tsubaki 50Bu

Tsubaki 45Bu

Tsubaki 45Bu

Tsubaki 40Bu

Tsubaki 40Bu

Tsubaki 35Bu

Tsubaki 35Bu

Tsubaki 30Bu

Tsubaki 30Bu

Tsubaki 25Bu

Tsubaki 25Bu

Tsubaki 20Bu

Tsubaki 20Bu

Tsubaki 15Bu

Tsubaki 15Bu

Tsubaki 12Bu

Tsubaki 12Bu

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App