Cherry blossom on it's best!

Cherry blossom on it's best!

De volledige serie van de 43e All Japan Combined Nishikigoi Show is nog niet helemaal gepubliceerd! Er zijn nog steeds drie categoriën die gepubliceerd zullen worden. Afgelopen jaar was dit maar één categorie, maar nu zijn de Sakura awards onderverdeeld in drie verschillende categoriën. Als eerste zal ik de Sakura (sakura betekent kersenbloesem) Awards publiceren, welke de volgende variëteiten behuist: Goshiki, Kawarigoi, Ginrin A, Ginrin B en Kujaku.  

De andere twee categoriën zijn de Tsubaki en de Botan. Tsubaki bevat de variëteiten Hikari Moyo, Tancho, Goromo, Doitsugoi en Kumonryu. Botan bevat de variëteiten Hikari Muji, Asagi, Shusui, Bekko, Hikari Utsuri en Hi/Ki Utsuri.

Voor nu de Sakura Awards:

Sakura 90Bu + Best in Variety Kawarigoi

Sakura 90Bu + Best in Variety Kawarigoi

Sakura 85Bu + Best in Variety Kujaku

Sakura 85Bu + Best in Variety Kujaku

Sakura 80Bu

Sakura 80Bu

Best in Sakura + Sakura 75Bu

Best in Sakura + Sakura 75Bu

Sakura 70Bu

Sakura 70Bu

Sakura 65Bu

Sakura 65Bu

Sakura 60Bu

Sakura 60Bu

Sakura 55Bu

Sakura 55Bu

Sakura 50Bu

Sakura 50Bu

Sakura 45Bu

Sakura 45Bu

Sakura 40Bu

Sakura 40Bu

Sakura 35Bu

Sakura 35Bu

Sakura 30Bu

Sakura 30Bu

Sakura 25Bu

Sakura 25Bu

Sakura 20Bu

Sakura 20Bu

Sakura 15Bu

Sakura 15Bu

Sakura 12Bu

Sakura 12Bu

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App