Joachim Clement from Kokugyo Koi 't Viske

Joachim Clement from Kokugyo Koi 't Viske

Joachim Clement, bedrijfsleider van het welbekende Belgische bedrijf Kokugyo Koi ’t Viske, heeft gejureerd op de 43e editie van de All Japan Combined Nishikigoi Show. Dit is alweer de derde keer dat hij zich jurylid van deze show mag noemen. Naast deze indrukwekkende prestatie, heeft hij ook indrukwekkende Koi op de show ingezet. De indrukwekkendste in mijn ogen luistert naar de naam Poseidon, god van de zee!

Dit is de officiële uitnodiging van de All Japan Nishikigoi Promotion Association:

Official invitation from the All Japan Nishikigoi Promotion Asociation

Official invitation from the All Japan Nishikigoi Promotion Association

Poseidon is één van de nieuwe aankopen van Joachim afgelopen herfst bij Sakai Fish Farm. Ze is nu yonsai en bijna 80 centimeter groot. Ze heeft een zeer interessant patroon gecombineerd met een indrukwekkende lichaamsbouw en dieprode kleur. Zie hier een foto van haar op de 43e All Japan Show, waar ze in de 80Bu Kohaku klasse mee streed om de prijzen.

Kohaku 80Bu Honorable mention (owned by Kokugyo Koi 't Viske)

Kohaku 80Bu Honorable mention (owned by Kokugyo Koi 't Viske)

Ze won een “Honorable mention”, wat zoiets als een derde plaats betekent. Afhankelijk van de aantal Koi ingebracht in de betreffende klasse, worden er meerdere honorable mentions vergeven.

The result: An honorable mention!

The result: An honorable mention!

Ik denk dat deze Kohaku een goede kans maakt om mee te strijden voor een Grand Champion titel op de Koi shows in Europa. We moeten echter nog wel een jaar geduld hebben, daar ze deze zomer waarschijnlijk in Japan blijft om door te groeien!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App