Kokugyo Male thumb

Kokugyo Male power!

Zoals beloofd, zal ik jullie nu de Kokugyo Male awards tonen! Mannelijke Koi worden door de jaren heen steeds indrukwekkender. Mannen die de 100 centimeter barriere verbreken zijn geen uitzondering meer. De resultaten op deze show laten zien dat mannelijke Koi lang, breed en mooi kunnen zijn!

Kokugyo Awards voor mannelijke Koi worden vanaf de 50Bu (45-50cm) klasse en groter (tot de 90Bu klasse) vergeven.

Kokugyo Male 90Bu

Kokugyo Male 90Bu

Kokugyo Male 85Bu

Kokugyo Male 85Bu

Kokugyo Male 80Bu

Kokugyo Male 80Bu

Kokugyo Male 75Bu

Kokugyo Male 75Bu

Kokugyo Male 70Bu

Kokugyo Male 70Bu

Kokugyo Male 65Bu

Kokugyo Male 65Bu

Kokugyo Male 60Bu

Kokugyo Male 60Bu

Kokugyo Male 55Bu

Kokugyo Male 55Bu

Kokugyo 50Bu

Kokugyo 50Bu

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

5 reacties

 1. Ha Bram,

  erg mooie visjes inderdaad. Kokugyo 50Bu lijkt trouwens wel erg veel op Kokugyo Male 60Bu. En wat mij betreft zou de resolutie van de foto’s wat hoger mogen.

  Met vriendelijke groet,
  Marten.

  • he marten,

   die 50 bu en 60 bu zijn de zelfde koi de tekening is precies het zelfde, alleen andere foto, als je op de foto klikt is deze scherp.

   zijn wel mooie mannelijke koi,

   groeten ad

 2. Richard Arends on

  Male 55 BU/Showa.

  Wie zegt dat een mooie Showa een sumi koptekening MOET hebben om mooi te zijn???Deze Male-showa bewijst(volgens mijzelf) dat het niet zo hoeft te zijn!!!
  Vraag van mijn kant aan KQ:In hoeverre is een goede Male-ouderdier belangrijk in percentages tov de Female-ouderdier?,ben daar zeer benieuwd naar.

 3. Hoi Richard,

  Deze male Showa is inderdaad erg indrukwekkend. Het grappige is wel dat het een Ginrin is en niet, zoals je zou verwachten in de Kokugyo klasse, een niet-Ginrin. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de hoge kwaliteit van deze Ginrin man!

  Een mannelijk ouderdier wordt door veel kwekers gezien als de schakel welke voornamelijk de huidkwaliteit, patroon en ook wel degelijke de lichaamsbouw (voornamelijk groeipotentie) bepaald. Toch kan je de vrouw niet onderschatten, een 50/50 verhouding is naar mijn mening toch wel de verhouding!

  Groetjes,

  Bram

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App