Danny and PeterMisschien had je hem al voorbij zien komen in het overzicht van de best in variety awards; de beste in zijn soort op de All Japan was een Tancho Showa in eigendom van Danny en Mie van Danny’s Koi Cafe. De Tancho voert het winnaars-gilde van DKC aan dat in totaliteit maar liefst 17 prijzen wist binnen te hengelen op deze grootse Koi Show…

 

Best in Variety Tancho + Sakura 80Bu

Best in Variety Tancho + Sakura 80Bu

De Tancho Showa was niet alleen goed voor de Best in variety. Deze formidabele 80cm grote driekleur won naast deze Major Award nog een andere, namelijk die voor de Beste koi in zijn lengte variëteiten Hikari Moyo, Tancho, Goromo, Doitsugoi en Kumonryu!

‘Zowel in de 85 BU en 90 BU klasse werd een tweede prijs behaald in de Kohaku klasse’

In totaliteit won DKC met haar klanten maar liefst 17 prijzen waaronder In total won DKC met zijn klanten maar liefst 17 prijzen bestaande uit 4x een eerste prijs, 3x een tweede prijs, 6x een derde prijs en 4 grote prijzen waaronder een Kokugyo, Sakura, Tsukubai en Best in Variety! In het bijzonder mag hierbij wel opgemerkt worden dat zowel in de 85 BU en 90 BU klasse een tweede prijs werd behaald in de Kohaku klasse. Dit zijn ongetwijfeld Koi waar we nog meer van gaan horen!  Hieronder een overzicht van al deze prijswinnaars. Later zullen we nog eens specifiek ingaan op enkele vissen want er zitten beslist pareltjes bij waar we het laatste nog niet van hebben vernomen.

Goshiki 1st prize 40BU

Goshiki 1st prize 40BU owned by Petr Koblizek

Deze Goshiki is eigendom van Petr Koblizek. het was voor hem de allereerste keer dat hij een koi inzette op een koi Show. Dit werd meteen beloond met een Sakura award waarop de liefhebber natuurlijk apetrots is. Op de bovenste foto zie je Petr die gefeliciteerd wordt door Danny.

Ginrin Goshiki 1st prize 70BU

Ginrin Goshiki 1st prize 70BU, owned by Michael Grendel

Ginrin Kohaku 1st prize 70BU

Ginrin Kohaku 1st prize 70BU owned by Jean Hoorne

Yondan Kohaku 2nd prize Kohaku 90BU

Yondan Kohaku 2nd prize Kohaku 90BU owned by Harry van der Hout

Yondan Kohaku 'Nemo' 2nd prize 85BU

Yondan Kohaku 'Nemo' 2nd prize 85BU owned by Jean Hoorne

Ginrin Showa 3rd place

Ginrin Showa 3rd place

Showa 3rd prize 80BU

Showa 3rd prize 80BU

Taisho Sanke 3rd prize 75BU

Taisho Sanke 3rd prize 75BU owned by Michel & Hilde

Yamabuki Ogon 3rd prize

Yamabuki Ogon 3rd prize, owned by Michel & Hilde

Taisho Sanke 3rd prize 65BU

Taisho Sanke 3rd prize 65BU

Shiro Utsuri 3rd prize 50BU

Shiro Utsuri 3rd prize 50BU

Voor meer informatie kijkt u op http://www.dannyskoicafe.com.

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App