All Japan ThrophyDe All Japan Combined Nishikigoi Show 2012 kent vele winnaars in diverse klasses en categorieën. En zelfs de minste is nog altijd schitterend, zo hoog is kwaliteit op de Koi Show in Tokyo die verreweg de meest aanzien geniet en wordt gezien als de Koi Show der Koi Shows. Hier winnen betekent eeuwige roem, een speciaal plaatsje aan de tafel, een boegbeeld voor de hobby. Hieronder vind je een fotografisch overzicht van de allerbelangrijkste winnaars van 2012.

Denk je er even aan dat op al deze foto’s copyright berust. Wil je een foto gebruiken, neem dan even contact met ons op.

Grand Champion

Grand Champion

Supreme Champion

Supreme Champion

Superior Champion

Mature Champion

Mature Champion

Jumbo Go-Sanke

Jumbo Go-Sanke

Jumbo Champion

Jumbo Champion

Superior Male Champion

Superior Male Champion

Adult Champion

Adult Champion

Young Champion

Young Champion

Bsby Champion

Baby Champion

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App