Best in Variety Ginrin A thumbMet een daverende Ginrin Kohaku van maar liefst 91 cm, een uitzonderlijke lengte voor een Ginrin gosanke, heeft Koicenter Tiel de beste Koi in zijn soort binnen haar gelederen. Op de All Japan Koi Show 2012 werd haar de klinkende titel; ‘Best in Variety Ginrin A’ toegekend. Bram Rohaan legde de vis prachtig vast voor het oog van zijn lens…

 

De charmante vijfstaps Kohaku werd vier jaar geleden door het bedrijf uit Tiel aangekocht. Sedert dien heeft de Koi een indrukwekkende groei en ontwikkeling doorgemaakt. De Koi is nu zeven jaren oud en in de topvorm waarin ze nu verkeerd zijn vooral lichaamsbouw en huidkwaliteit troef. Eigenschappen die haar dus uiteindelijk letterlijk doen schitteren op de meest imposante Koi Show ter wereld in Tokyo. Joachim Luisman en zijn team zijn uiterst trots op deze prestatie. Weldra zullen we deze Koi wat diepgaander met jullie bespreken; voor nu kun je genieten van deze bijzonder verschijning, prachtig vastgelegd door onze eigen reporter Bram, die er ter plaatse is.

Best in Variety Ginrin A

Best in Variety Ginrin A, foto door: Bram Rohaan

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

3 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App