Dainichi does it again!

Dainichi does it again!

Ze was één van mijn favorieten op de afgelopen editie van de All Japan Combined Nishikigoi Show én dit jaar weer! Ze heeft het hem geflikt! Wederom een Dainichi Showa die de Grand Champion titel pakt met een lengte onder de 85 centimeter! Ze was in staat om haar prachtige huid te behouden, samen met een groei van maar liefst vijf centimeter! Hulde aan de supervisie van de Narita Koi Farms, waar zij al menig jaar zwemt!

Wat kan ik nog meer zeggen? Ze is pas zeven jaar oud en meet 84,5 centimeter. Ze is nakomeling van de bekende Kokugyo, welke één van de voornaamste ouderdieren op de Dainichi Koi Farm is. Afgelopen jaar won ze de Superior Champion (3e prijs overal), nu heeft ze het voor elkaar gekregen om de gehele weg naar de top af te leggen, door de nieuwste Grand Champion op de All Japan Show te worden!

Geniet van de schoonheid van deze Showa Sanshoku:

Grand Champion 43th All Japan Combined Nishikigoi Show bred by Dainichi Koi Farm

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

9 reacties

  1. Losstaand van deze verslaggeving kreeg ik vanuit Japan een email van Bram die niets meer stelde dan ‘Ze is gruwelijk!!!’

    Wat een droomvis….

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App