Nishikigoi Vereniging NederlandDe 100e editie van het lijfblad wordt een waar kunststukje van de redactie van de Nishikigoi Vereniging Nederland… Een redactie die dit keer uitgebreider en internationaler is dan ooit tevoren. We gaan we jullie alvast een beetje plagen, een beetje opwarmen in de (mogelijk) koude dagen die nog komen gaan…

Koi 100 verschijnt in principe in de eerste volle week van februari! Nog een goede maand dan gaan de seismologen vreemde waarden registreren. Er zal een keertje of 4500 een vreemde uitslag waar te nemen zijn op de schaal van Richter. Wat gaat Koi 100 onderscheiden van de eerdere Koi magazines? In elk geval de KAFT, Koi 100 wordt een hard cover magazine! Koi 100 krijgt niet alleen een harde kaft maar ook (minimaal) 16 extra pagina’s EN een enigszins verstopte prijsvraag!

rokutanbu 7

De inhoud van het magazine is bijna even spannend als die van een mudpound tijdens de ikeage... 😉

Koi 100 kent een beperkte oplage EN wordt NIET los verkocht. Dus wil je zeker zijn dat je ÈÈn van deze collectors items te pakken krijgt dan heb je 2 mogelijkheden om dit te realiseren….
1- Je neemt alvast vrij, versterkt de vloer onder je brievenbus en leunt achterover, jij bent tenslotte al lang lid van de N.V.N.
2 – Je surft razendsnel naar het aanmeld-formulier op onze website; als je voor 1 februari lid wordt ontvang je gegarandeerd Koi 100!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.