Yoshikigoi thumb

Some of the 6.500 tosai at the farm

Het is nu bijna 2,5 jaar geleden dat ik hier voor het laatst was. Samen met Tiebo was ik uitgenodigd door Jos en Ernst om een kijkje op hun farm in Polen te nemen. Nu ben ik weer terug: wat een verschil! 

Vandaag hebben we een ronde over de farm gedaan en het merendeel van de vissen op de famr gezien. Wat een hoeveelheidd Koi! Zie hier enkele van de hogere kwaliteit tosai die hier dit jaar zijn geboren:

 

 

Morgen zullen we gaan beginnen met de senbetsu (selectie) van Purachina (platinum) Ogon!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

1 reactie

  1. Wil komend jaar ook een kijkje gaan nemen bij Jos ben erg benieuwd na de vervolg verslagen.