Een oliebol is helaas geen geschikte viering voor je Koi. De vertering er van zou te zwaar zijn. Gelukkig zijn onze gevinde vrienden ook met minder tevreden en een controle op vuurwerk(restanten) in de vijver zal hun al heel gelukkig maken voor het nieuwe jaar. Een nieuw jaar vol van… ja… van wat eigenlijk?!

2012, het klinkt als ‘de toekomst’, maar over enkele uren is het toch echt al zover. Ik zal wel weer moeten wennen bij de dagtekening van brieven zoals ik dat vroeger op school ook altijd al had in januari wanneer ik een schriftelijke overhoring aan de bovenzijde van het antwoordenformulier voorzag van dagtekening. Wat zal ze in petto hebben voor de hobbyist; 2012? Wanneer ik de dealerverslagen bekijk dan zie ik niets dan pracht en lijkt de kwaliteit stijgende in de Nederlandse wateren. We hopen jullie op KoiQuestion, zoals ook in deze blog, weer veelvuldig te mogen verblijden met de meest fantastische Koi!

Isa Showa 73cm

Isa Showa 73cm

Dit hoop ik in ieder geval terug te gaan zien op de diverse Koi Shows die er in 2012 plaats zullen vinden in Japan, maar ook in  Rheinberg, Oldenzaal, de tuinen van Appeltern, het Belgische Bokrijk en natuurlijk Arcen. Ik hoop jullie hier of elders weer een tegen het lijf te mogen lopen in 2012. De vele vragen en feedback hebben we zeer gewaardeerd en dat geldt ook voor 2012.

 

‘Verder gaat onze dank uit naar onze sponsoren en partners; ons bestaan immers, is zoals ieder ander initiatief, niets meer dan een optelsom van welwillendheid’

 

Mijn wensen zijn verder dat wij als team KoiQuestion ook in het nieuwe jaar weer veelvuldig op jullie bezoeken mogen rekenen en dat de artikelen van onze hand jullie kennis of glimlach zal verrijken. we hebben vele plannen die we, zonder te hard van stapel te lopen, langzaam zullen ontvouwen en aan jullie bekend zullen stellen. In ieder geval past het mij om jullie te bedanken voor de interesse en feedback van het afgelopen jaar die mij nog steeds meer energie oplevert dan dat zij mij kost. Dat is hobby en maakt van mij een dankbaar mens en ons team zal ook in 2012 voor jullie klaar staan. Verder gaat onze dank uit naar onze sponsoren en partners; ons bestaan immers, is zoals ieder ander initiatief, niets meer dan een optelsom van welwillendheid.

Best in Variety Kujaku @ All Japan 2011

Best in Variety Kujaku @ All Japan 2011

Op deze laatste dag van het jaar wil ik niet al te veel tijd van jullie stelen. Die kun je beter gebruiken voor je familie en medemens om samen die genieten van die borrel en een oliebol. Zo lang je nog eventjes voor het slapen gaan de tijd neemt om je vijver te controleren op vuurwerk(restanten) kan iedereen het nieuwste jaar in ieder geval goed beginnen. ook al behoort de orde handhaving juist vandaag tot de order van de dag en moet ik werken, ik kan niet beloven al jullie vijvers te komen controleren :p. Je zult het dus echt zelf even moeten doen. Doe je het niet en gebeurd er onverhoopt toch iets, dan ben je toch wel een domme oliebol!

Veel geluk, gezondheid en koi genot in 2012! Team KoiQuestion

Best in Variety Asagi @ All Japan 2011

Best in Variety Asagi @ All Japan 2011

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

6 reacties

 1. Ik wens ook het Koiquestion team het allerbeste voor het nieuwe jaar.
  Ik heb 200% genoten van al de artikels,filmpjes, foto’s uitwisselingen.
  de zeer leuke manier van professionele artikels te brengen,jullie inbreng betekent een meerwaarde voor de hobby,ik kijk al uit naar 2012,laat jullie goed gaan jongens
  groetjes

 2. Jeroen Van Gaalen on

  Ik heb nu alweer zin in een nieuw jaar Koi-hobby! Met alles erop en eraan. De beste wensen aan iedereen!

 3. Iedereen een geweldig succesvol en gezond 2012 toegewenst.
  Ik kijk nu alweer uit naar de leuke verhalen en geweldige filmpjes. Ga zo door!!

 4. Louis Wauben on

  Bedankt voor al jullie werk in 2011. Heb er vaak enorm van genoten. En voor iedereen een gezond en gelukkig 2012. Koi koi koi!

 5. koitje harry alias harry marskamp on

  Iederéén van Koi Quest wil ik bedanken voor de schitterende informatie die we kregen.
  Was elke keer opnieuw weer genieten.
  Verder wens ik jullie natuurlijk ook een succesvol en vooral een gezond koi jaar 2012 toe.

  Met vriendelijke koi groetjes van Koitje Harry alias Harry Marskamp vanuit het mooie Zutphen

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App