Showa Sanshoku by Boaz Art

Alhoewel het weer buiten er niet naar lonkt, is het op KoiQuestion inmiddels wel gaan sneeuwen en het kerstgevoel in ons speelt dan ook bijzonder op… of is dat de gekweekte honger voor het kerstdiner? Langs deze weg willen we jou en alle mensen die je lief hebt al het beste wensen. Dat gezelligheid en geluk hoogtij mogen vieren deze dagen en je de zorgen van alle dag heel eventjes kunt laten varen. Eet smakelijk en denk, in de reflectie van een kerstbal, ook eens aan dat vissenoog buiten in je vijver en ik weet zeker dat ook zij hele fijne dagen zullen beleven… zoals ieder ander ­čśë

 

KoiQuestion kerstgroet

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

 1. Ook langs deze weg nog tiebo, Bram en familie en
  De mensen die hier op dit mooie stukje site
  Elke keer weer mogen genieten van de artikels

  Fijne dagen toegewenst
  Namens jessica en Bram
  Gr. Relaxzen team

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App