mascotte thumb

KoiQuestion's Mascotte (in mirror)

Ik merkte pas net dat ik nog geen video van de KoiQuestion Mascotte online heb gezet! De KoiQuestion Mascotte, geschonken door de Dainichi Koi Farm als een symbool van steun voor onze activiteiten in het najaar van 2010, kwam nu uit de mudpond op 11 november dit jaar. Meette ze in 2010 nog 59cm, dit keer tikte ze de 73cm (een groei van 14cm!) aan. Met deze lengte is ze de grootste sansai van Dainichi dit jaar!

In een vorig blog kon je al een foto van haar zien. Nu is het tijd voor een video! Bekijk de video in HD en volledig scherm om niet alleen een vis te zien met veel Sumi, maar ook een vis met een heleboel kwaliteit!

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

6 reacties

 1. Mooie showa! Met een zeer goede bouw volgens mij. Naar mijn zin zou deze wel te donker zijn maar gelukkig verschillen de smaken!
  Ben benieuwd waar deze kwa lengte op eindigt.

  Groeten,
  Roy

 2. Geweldig mooie koi, een echte gelukskoi. Ik vind wel, dat deze in jullie logo verwerkt zou moeten worden. Dan is die een echte Mascotte.

 3. Wat een plaatje. Op de foto vond ik het maar wat, dat doet toch veel van de kaliteit af. Een film geeft een veel betere impressie van de vis. Dat sumi lijkt er er wel met tape opgeplakt heel mooi. Wanneer komtie naar NL en waar kunnen we hem in de toekomst bezichtigen?

 4. Ik kon ook niets anders dan ‘wauw’ uit mijn mond krijgen. Zo een groei verwacht je natuurlijk niet, al hadden we haar wel op die kenmerken geselecteerd alsook op de huidkwaliteit. Het hi op de schouder is zo dik fluweel echt om van te smullen. Op de video zie je verder dat het sumi nog veel meer moet samentrekken en zal dus nog beter worden. Ik ben zo benieuwd waar de eindlat ligt, maar geniet er nu ook met volle teugen van. Op de vraag wanneer ze naar Nederland zal komen en ‘of’ ze naar hier zal komen kunnen we nig geen eenduidig antwoord geven…

 5. Vooral de woordencombi ‘eenduidig antwoord’ zegt al genoeg denk ik 😉

  Als de vis ‘doet’ wat van haar verwacht wordt, zullen jullie nog veel van haar gaan horen!

  Gr,

  Bram