unloading kokugyo thumb

Osame-san inspecting the freshly harvested Koi

Nu dat ik weer terug ben in Nederland, is het tijd om weer wat meer foto- en videomateriaal, welke ik heb gemaakt tijdens de ikeage tijd, met jullie te delen. In deze blog toon ik jullie een video van de procedure na de  ikeage. Bij de Dainichi Koi Farm, zijn er 45-50 nisai vijvers, waardoor deze activiteit zeer snel en efficiënt wordt uitgevoerd.

De taak die ik meestal uitvoerde bij het uitladen van de truck, was het met de hand verplaatsen van de Koi van de transporttank naar de bowl (je zult bij het zien van de video erachter komen welke bowl). Vervolgens vindt de senbetsu plaats: 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App