BKS Show 2011Er werd naarstig gezocht naar een nieuwe, beter toegankelijke locatie. Domein Bokrijk en de Belgian Koi Society hebben de handen in elkaar geslagen. In 2012 zal de 2de ZNA Belgian Koishow doorgaan op 23 en 24 juni, in het Provinciaal Domein Bokrijk.

Het prachtige kader van oude Engelse tuinen, de grasvelden om de standen op te bouwen en een stabielere ondergrond voor de wedstrijdvaten. Kortom het ideale decor voor de BKS-show 2012. Komt er nog bij dat het toegangsticket voor de BKS-Koi show ook geldig is voor het openluchtmuseum, de ommuurde tuin, het arboretum, enz. Heel het Provinciaal Domein Bokrijk/Midden-Limburg, een complete daguitstap voor de ganse familie waard.

bokrijk

bokrijk

Op het domein zijn verschillende eet- en drankgelegenheden om even te verpozen met als kers op de taart: een grote speeltuin voor onze kleinsten. Kortom, het ganse gezin kan hier zijn gading vinden. Er zijn twee ruime parkings voorzien vlakbij het showterrein, via het station van Bokrijk met de trein en met de bussen van De Lijn gemakkelijk bereikbaar. Neem alvast een kijkje op de site www.bokrijk.be, en plan alvast een dagje uit naar: BKS-Koi show – Bokrijk – Park Midden-Limburg!

Belgian Koi Show

Belgian Koi Show

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App