Grand Champion Rinyukai 2011 thumb

The GC now in video...

Na jullie voorzien te hebben van foto’s van de Grand Champion en Supreme Champion van de Rinyukai, is het nu tijd om jullie een video van deze prachtige Kohaku te tonen. Maruyama Kohaku, vergeet deze naam niet. Niet alleen deze Kohaku zegevierde, maar ook een andere fascinerende Kohaku nam een mooie prijs in ontvangst. Ik zal deze Kohaku in een later blog introduceren. Sinds het midden van de jaren zestig van de vorige eeuw is Futoshi Maruyama een zeer goed bevriend geweest met wijlen Minoru Mano. Samen waren zij de bedenkers van de befaamde Kagura bloedlijn. Dainichi, Maruyama en Nogami zijn enkele namen wiens Kohaku voornamelijk van deze lijn afstammen. Satoshi Murakawa, de eigenaar van deze vis, wist zeker wel van deze bloedlijn af, want hij kocht deze Grand Champion namelijk al als nisai (18 maanden oud)!

Geniet van de video, het zal jullie een veel beter beeld geven van de vis dan enkel een foto!

 

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App