Kohaku

The GC is een Kohaku

Het was niet bepaald de rijzende zon die de Rinyukai Koi Show verlichtte vandaag. Niets dan regen teisterde iedere poging tot het maken van een goede foto. Desalniettemin wist ik na het judgen toch een video te schieten tussen het gebulder door om de Grand Champion alvast met jullie te delen…

Ik heb er een zeer bijzondere ervaring opgedaan als assistent van de jury, daarover later meer…

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App