The winner of last edition...

The winner of last edition...

Vandaag voelt als een onwennige dag. Ik ben en moet mijn koffer pakken, omdat ik de Dainichi Koi Farm morgen (18 november) ga verlaten, maar ik zal er echter drie dagen over doen voor ik daadwerkelijk mijn vlucht terug naar Nederland zal nemen. In de tijd dat ik mijn koffer aan het inpakken ben, is Futoshi Mano druk bezig met het invullen van een heleboel ‘entree-paspoorten’ voor een Koi show. Je hebt misschien al geraden waar ik dit weekend te vinden zal zijn: De 42e editie van de Rinyukai Show in Tokyo!

Morgenochtend zal ik Ojiya verlaten tezamen met Futoshi en Shigeru Mano van Dainichi, Hisato Nogami van de Nogami Koi Farm en niet te vergeten: de vissen! Dainichi zal twaalf Koi naar de show brengen, inclusief de Niigata Nogyosai Grand Champion van 2009.

Pandora, the Grand Champion of 2010 bred by Nogami and at that time owned by Danny's Koi Café

Dit was de winnaar van vorig jaar, gekweekt door Hisato Nogami en toentertijd eigendom van Danny’s Koi Café. Ze zullen er dit jaar weer bij zijn, ik ben zeer benieuwd welke Koi ze dit keer zullen inzetten.  

Jullie zullen het snel genoeg weten, als je morgen rond deze tijd de website nogmaals bezoekt!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App