major awards zna 2011

Major Awards rock!

Geen wedstrijd is zonder verliezers, is een credo dat men vaak hoort in de sportwereld. En al gaat dit gezegde ook zonder meer op voor een Koi show, doorgaans kennen we er in ieder geval meer winnaars dan slechts een enkele. Bram riskeerde weer en wind om deze Koi op de gevoelige plaat vast te leggen. Hieronder een overzicht van de Major awards op de ZNA Koi show 2011. Lach, kijk, en bewonder…

Later zullen ook de best in varieties en de best in sizes volgen so stay tuned…

Grand Champion zna show 2011

Grand Champion (97 cm) - Bred by Sakai Fish Farm

Jumbo Champ 1 (100 cm)

Jumbo Champ 1 (100 cm)

Jumbo Champ 2 (100 cm)

Jumbo Champ 2 (100 cm)

Superior Champion

Superior Champion (105 cm) - Bred by Momotaro Koi Farm

Mature Champion

Mature Champion (72 cm) - Bred by Sakai Fish Farm

Adult Champion

Adult Champion

Young Champion

Young Champion

Baby Champion

Baby Champion

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App