Best in variety Shusui

Best in variety Shusui

Het was een helse dag om foto’s te schieten van al die grote kampioenen. Als het de schaduw of de glinsteringen van de zon niet waren, dan waren het wel de dikke druppels regen die een eerlijke foto onmogelijk maakten. Toch heeft Bram, met gevaar voor eigen gezondheid, zich tussen de regendruppels en zonnestralen weten te manoeuvreren om de allermooiste Koi met jullie te kunnen delen. En ik beloof je, dit zijn werkelijk de allermooiste. Wauw!

Hieronder de Best in varieties. De camera heeft het ternauwernood overleefd in de regen en nadat deze uitviel in de regen heeft ze het leven inmiddels terug gevonden na een nachtelijke droogsessie. Ik ben hem erg dankbaar voor deze waaghalzerij, want deze Koi had ik zeer zeker niet willen missen. Stuk voor stuk poster materiaal…

Best Showa (Yonsai 84 cm!)

Best Showa (Yonsai 84 cm!)

Best Tancho (100 cm)

Best Tancho (100 cm)

Best Bekko

Best Bekko

Best Utsurimono

Best Utsurimono

Best Asagi

Best Asagi

Best Shusui

Best Shusui

Best Goromo

Best Goromo

Best Hikari Utsuri

Best Hikari Utsuri

Best Kujaku

Best Kujaku

Best Hikari Muji

Best Hikari Muji

Best Kawarimono

Best Kawarimono

Best Ginrin A

Best Ginrin A

Best Ginrin B

Best Ginrin B

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

3 reacties

  1. Inderdaad, zeer waarschijnlijk dat het bij een droom blijft. Maar wat een schoonheid..

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App