Dutch kiss for the worldAls Koi liefhebbers zijn wij beslist geen cultuurbarbaren. Sterker nog; de hobby van het houden van Koi vormt vaak een portaal naar een hele wereld die tot dan verscholen ging voor diens perceptie. Men raakt bevangen door de cultuur of het verdient op zijn minst je respect. De website Kiss for Holland is gemaakt om precies dat gevoel uiting te geven. Hiermee willen de initiatiefnemers, waaronder Ingo Leth, kunstenaar en Koi hobbyist, laten zien, dat zij blij zijn met cultuur in de breedste zin van het woord. Verdiend het ook jouw getuite lippen?

 

Jij krijgt, als bezoeker van deze site, een cultuurkus. Met de kus wordt sympathie voor de cultuur getoond. De typisch Delfts blauwe Nederlandse figuurtjes boer-boerin geven nu geen zoen aan elkaar. Jij, als kijker, wordt gezoend. Een symbolische zoen, als sympathie voor de cultuur waarin je leeft, waar ook ter wereld.
De cultuur waarop je trots mag zijn. De cultuur die wordt geuit in theaters, op podia voor kunsten, tijdens exposities, etc..

De bedoeling van de website is simpel; “Zoenen maar”. Geef een kus terug aan de wereld en aan de diversiteit aan cultuur in de breedste zin van het woord. Het gewoon zo een heerlijk initiatief waar je warm en vrolijk van wordt. Op de website kun je zelf je kus aan de wereld geven, maar ook de zoenen en smakkerds bekijken van de sympathisanten die je al voor gingen in deze kuise orgie. Ook bestaat er de mogelijkheid de Japanners in het Delftsblauw te versturen als e-card en met hen als boegbeeld is het ook alles waar wij voor staan als omarming van onze hobby en de Koi als cultuurspatje.

Initiatiefnemer Ingo Leth, verweven door Kunst en Koi gaf met zijn zijn meesterwerk ‘Souvenir’ de inspiratie tot deze wereldwijde actie. Vergeet je niet ook jouw zoen achter te laten op www.kissforholland.com?

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App