The new Grand Champion of the ZNA Show

Dit weekend, 12 en 13 november, staat in Japan in het teken van de Zen Nihon Airinkai (ZNA) Koi Show. Het is nog maar twee weken gleden dat Hisato Nogami de grondvesten in het Japanse plaatsje Ojiya deed schudden met zijn Kohaku, nu blijkt het wederom een Kohaku van bijna een meter lang, die de meeste ‘oehhs’ en ‘aahhs’ weet te oogsten op deze belangrijke hobbyisten show. Een bekende Kohaku welteverstaan…

 

Het is de 97cm lange Kohaku, gekweekt door Sakai Fish Farm (SFF) en in eigendom van Kris Kasemsarn, die de Grand Champion titel naar zich toe trok. Voor wie het nog niet had opgemerkt, juist, dit is dezelfde Kohaku die eerder dit jaar dezelfde titel wist te veroveren op de All Japan Combined Nishikigoi 2011. Meer informatie volgt, maar voor nu zijn er even geen woorden nodig, anders dan “kijkt en huiver”.

Grand Champion of the ZNA Show of 2011, bred by Sakai Fish Farm, owned by Kris Kasemsarn. At the moment she is 97 centimers long.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App