Tamugiyama's #3 pond is where it is all about!

Wederom excuses voor de late berichtgeving van dit nieuws. Op 22 oktober hebben we namelijk Dainichi’s nummer één mudpond van dit jaar geoogst. Deze vijver was gevuld met 34 stuks jumbo Koi van 75 centimeter en groter. Zeven van de Koi uit deze vijver zijn later ingezet op de Niigata Nogyosai van afgelopen maand. Eén van hen, een 85 centimeter lange Showa, won daar de Supreme Champion award. Ik zal jullie niet langer storen met veel woorden, bekijk gewoon de video’s en  ervaar de dingen die ik op dit moment uitvoer, als stageloper op de Dainichi Koi Farm!

Alweer moet ik mijn excuses aanbieden: ik ben namelijk niet in de mogelijkheid om foto- en of videomateriaal te maken van de ikeage zelf, daar ik altijd diegene ben die de ikeage uitvoerd! Bij deze een video voorafgaand aan de ikeage:  

 

En hier is de video welke ik heb gemaakt nadat alle Koi gemeten en losgelaten zijn in de betonnen vijver in het koihuis:  

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

5 reacties

  • Hoi Jaap,

   Het water waarin de Koi getransporteerd worden, wordt langzaam vervangen door het warmere water uit het koihuis. In ongeveer 30 minuten tijd is het water op niveau en vervolgens worden de vissen losgelaten in het koihuis.

   Groetjes,

   Bram

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App