Special awards for special Koi!

Ik ben nog niet klaar met het publiceren van alle belangrijke prijzen van de 51e editie van de Niigata Nogyosai welke afgelopen weekend werd gehouden. Tot dusver heb ik jullie de Grand en Supreme Champion plus alle Best in Size winnaars getoond.  Met deze blog wil ik de ‘Special Awards’ aan jullie introduceren. De volledige naam van deze speciale prijzen is ‘The Niigata Prefectural Society of Nishikigoi President’s Special Award’ en wordt gegeven aan drie ‘outstanding’ Koi. Ook de Jumbo Koi Award wordt in deze blog getoond. 

Special Award 80bu (Marusei Hirasawa)

 

Special Award 65bu (Tazawa Koi Farm)

 

Special Award 45bu (Hiranishi Koi Farm)

 

Special Award 25bu (Kawakami Koi Farm)

 

Jumbo Champion (Marusei Hirasawa) This Karashigoi is 101 centimeters long!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

3 reacties

  • Hey Tiebo,

   De Doitsu is gebenched als Beni Kumonryu, wat eigenlijk ook wel logisch is als je nadenkt over wat haar mogelijke ouders zouden kunnen zijn.

   Groetjes,

   Bram

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App