Koi Tower

Wie bekijkt wie?

Koi houden wordt vooral gedaan om het visuele aspect, anders zouden we allemaal wel goedkopere minder mooie vissen kopen. Dat we er nu ook zelf bij stil moeten gaan staan om te kijken of onze stropdas wel recht zit is wel een heel vreemde gewaarwording. Kenden we al de zogenaamde koi bowl; nu is er een heuse toren waarin de vissen omhoog kunnen zwemmen om van het uitzicht te genieten.

Het principe is op diverse beurzen al tentoongesteld door de makers van de Koi-bowl. Deze variant echter, had ik nog niet eerder gezien. De vissen dringen echt om eens een kijkje te kunnen nemen. Ze schijnen het echt leuk te vinden. Het heeft me doen dagdromen over wat er al wel niet mogelijk is wanneer je dit principe wat grootschaliger uitdenkt voor in je tuin, op een meer of zelfs op zee. Stel dat het kon, wat zou jij dan willen zien?

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App