Niigata Nogyosai Grand Champion Nogami Kohaku

Grand Champion in beeld

Ondanks de sterke concurrentie in de hoogste klassen werd de Nogami Kohaku tot de onbetwistbare winnaar uitgeroepen op de Niigata Nogyosai 2011. Haar flaneren wist menigeen te betoveren in de Japanse prefectuur. Helaas heeft de Koi wel een beschadiging opgelopen gedurende haar verblijf in het showvat…

De uiterst vriendelijke Hisato-san weet hiermee na drie jaar terug te keren op dit wel gerespecteerd podium. De foto’s waren super, maar op deze video is ze werkelijk onwaarschijnlijk en bijzonder mooi. Het rode pigment is letterlijk alsof van fluweel. Het is jammer dat de Koi zich tijdens de show heeft bezeerd waardoor haar borstvin is ingescheurd. De stress hiervan is ook waarneembaar in het shiroji, maar de elegantie van deze Koi komt geen enkele seconde in het geding. Ook persoonlijk vind ik dit een uitzonderlijk mooie Kohaku en ik hoop dat het snel goed zal komen met de borstvin van deze terechte kampioen…

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App