SFF Sanke carried by SFF staff

SFF Sanke carried by SFF staff

Afgelopen vrijdag werd de jaarlijkse Momotaro veiling gehouden. Danny en Mie van Danny’s Koi cafe zijn steevast aanwezig op deze veiling en ook dit jaar gaven zij er acte de prescence. En niet zonder resultaat. De kweker Maeda-san bevestigde na afloop hun goede smaak; “Jullie hebben de beste Showa van de veiling te pakken…”

Momotaro Showa 63cm

Momotaro 'Shiro II Mako' Showa 63cm

Danny en Mie vielen voor de brede schouders, het immens diepe sumi en de bloedfanatieke lichaamsbouw. Deze Koi heeft echt showpotentieel, niet alleen voor in Europa, maar ook voor in Japan. De vis meet nu al 63cm, maar gezien de resultaten die zij haalden met een andere showa uit dezelfde bloedlijn, verwachten de Belgische globetrotters dat de Showa volgend jaar als driejarige Koi op een lengte van 76 tot 78cm zal zitten en dat is werkelijk ongekend! We hopen de Koi in de toekomst te kunnen updaten. Hieronder een video van deze schoonheid.

Het is slechts een van de vele ongekend mooie Koi die Danny’s Koi cafe aankocht in de afgelopen week. Door op de foto te klikken komt u in een album waarin u meer Koi aantreft die door de dealers in japan werden aangekocht tijdens deze Koi Hunt. Hieronder enkele van de schitterende aankopen die Danny’s Koi Cafe tot op heden deed.

SFF Maruten Showa 76cm

SFF Maruten Showa 76cm

Omosako Shiro Utsuri 48 cm

Omosako Shiro Utsuri 48 cm

Omosako Ginrin Showa 45cm

Omosako Ginrin Showa 45cm

SFF Yondan Kohaku

SFF Yondan Kohaku

Momotaro Sanke

Momotaro Sanke

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App