Marin Junior Ouderdier combinatie 2011

Best grappig om deze videobeelden te zien, gezien we nakomelingen van Marin Junior  inmiddels al hebben geoogst. Toch is deze tweede senbetsu beslist de moeite waard en ik verklap je alvast dat de vissen hierna nog erg gegroeid zijn. Natuurlijk zal ik je ook verbazen en verwennen met beelden hiervan, maar niet voordat je hebt genoten van deze unieke, leerzame beelden…

Bekijk de video in HD kwaliteit om een goed beeld te krijgen van de details tijdens deze selectie.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

7 reacties

 1. Hoi allen,

  Bedankt voor alle reacties!

  Jeroen: Dit is puur een kwestie van doen (ervaring dus ja 😉 )! Hirata-san is al 42 jaar werkzaam bij Dainichi, vandaar dat het zo snel gaat 🙂

  Andere Jeroen en Kurten: Deze zwembroeken worden exclusief voor Dainichi gemaakt!

  Gr,

  Bram

 2. Mooi om te zien.
  Verrassend snelle selectie.
  Als je wat langer kijkt zie je wel de criteria die ze aanhouden.

  Greetz J@@P

 3. Als je eenmaal weet hoe te selecteren, gaat het om de snelheid ervan! Ikzelf ben echt vele malen sneller geworden dit jaar, puur door het te doen. Nu nog zo snel als Hirata-san of Futoshi worden 😉

  Gr,

  Bram

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App