Zou Hamilton-san de slaapkamer van mijn zoontje ook willen doen?

De Braziliaanse kunstenaar Hamilton Yokota, die verscholen gaat achter de artiestennaam ‘Titi Freak’ is een fenomeen op zich. Overal waar hij komt voorziet hij de buurt van kleur en kleuringen. Gewapend met een dozijn aan spuitbussen graffiti trekt hij vanuit Sao Paolo ten tonele over de globe; zo ook het Japanse Osaka en Koi was zijn subject…

 

 

 

De urban streetartist mixt diverse stijlen tot een intrigerend schouwspel van kleuren en lijnen. De Braziliaan heeft een Japanse voorgeschiedenis en dat is wellicht waar zijn voorliefde en respect voor de Koi vandaan komt. Zijn interpretatie van de gekleurde karper is een inspirerende en ik benijd de vrije geest van deze Hamilton Yokota

Zijn lijnenwerk is onnavolgbaar

Let op het detail van de baarddraden. Ik ben echt een fan!

Titi Freak (blijft iig hangen die naam) legt de lat hoog voor andere urban streetartists. Deze 'evil koi' heeft zojuist een mens verorberd.

Probeer hier maar eens aan voorbij te lopen zonder tenminste een minuut te blijven kijken

Zou Hamilton-san de slaapkamer van mijn zoontje ook willen doen?

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App