Showground of the Ta-agari Koi Show

De Ta-agari Koi Show is nu een week geleden geëindigd, maar ik wilde deze video niet voor jullie achterhouden. Ik denk dat het jullie een veel beter beeld zal geven van de show als geheel, dan enkel het bekijken van foto’s. In deze video toon ik jullie de belangrijkste winnaars van de show, inclusief de drie winnaars van de gehele show (Grand Champion, Supreme Champion en Derde Kampioen). Klik gewoon op de “Lees Verder”-knop en bekijk de video in HD!

 

 

 

 

Geniet van de schoonheid van de nieuw geoogste Tosai van dit seizoen!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App