Het probleem zal zo vlug als mogelijk worden verholpen

Onlangs zijn mij meerdere berichten ter oren gekomen aangaande de snelheid waarmee de website bij sommige lezers laadt of eerlijk gezegd, de traagheid ervan. Bij deze willen wij ons hiervoor in de eerste plaats verontschuldigen en jullie aanvullend vragen om ons ervan te verwittigen hoe lang het laden van de headlines pagina bij jou duurt aan info@koiquestion.com o.v.v. ‘snelheid KQ’. Vermeld er even bij welke internetbrowser je gebruikt, dit kan belangrijk zijn voor het onderkennen van het probleem. Een tweede probleem ondervinden we momenteel mbt de ‘lees verder’ button, die indien toegepast een error aangeeft en daarom vind u het laatste artikel in zijn geheel op de pagina. Ons webbeheer heeft het probleem opgepakt en eea zal spoedig zijn opgelost. Voor nu onze excuses.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

4 reacties

 1. Hallo KoiQuestion,

  10 seconden voor de pagina bekijken is en dat je naar beneden kunt scrollen,maar dat is al een poosje zo Tiebo.
  Hoop dat je er wat aan hebt.

  grt Richard.

 2. Ben niet zo technisch met de laptop Tiebo dus kan je geen verdere info verschaffen,had ff te snel gelezen.

  grt Richard.

 3. Blijkbaar nog altijd hetzelfde. Dat van die trommel in aanbouw is enkel op de homepagina consulteerbaar. Als je zoals ik met RSS feeds werkt, krijg je het artikel nooit te zien want de link werkt niet. “page not found”