Dainichi Showa met certificaat

Ik wil jullie laten weten dat je nog drie dagen hebt om mee te doen aan onze prijsvraag waarbij je een hoogwaardige Koi, met certificaat, uit de stallen van de befaamde kweker Dainichi kunt winnen. Doe nu gratis mee met onze ‘KoiQuestion‘ en maak meteen kans op onderstaande Showa, speciaal geselecteerd door Shigeru Mano, kweker en bedrijfsleider op de Dainichi Koi farm. Het antwoord op de prijsvraag zal hij in een video aan je uitleggen. Doe mee, wordt wijzer en win, maar doe het nu, de wedstrijd duurt nog tot 1 september en dat is al over drie dagen…

Wat zijn de drie meest belangrijke kenmerken bij het bepalen van de toekomstpotentie bij eenjarige Koi? Geef per kenmerk enkele specifieke aspecten aan waar op gelet dient te worden.

Doe mee!


Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.