'Pinky' met Japans rijsthoedje...

Een weekendje Koi show, dat is zomaar niet geregeld. Je kijkt er lange tijd naar uit en de tijd kan je niet snel genoeg gaan. Dan, wanneer het zover is gaat de tijd eigenlijk al weer veel te vlug en moet je op het laatste moment nog van alles doen. Ja, vanuit Groningen is het natuurlijk ook een ritje naar het Limburgse, maar mijn jaarlijkse bedevaart laat ik mij niet ontmoedigen. Even kijken heb ik alles? Iphone, Ipad, schone onderbroek, tandenborstel…oke …nee wacht ik vergeet iets……. Ik weet het al; mijn gezin…

Ze hebben wat te verduren met zo een Koi maniak als ik graag mag zijn. De afgelopen weken was ik veel bezig met de nodige voorbereidingen voor de show en het bijwerken van achterstallige administratie omdat ik een maandje in het buitenland had gewerkt. En nu werd ik de afgelopen week ook nog eens geveld door een virus waardoor het grotendeels op de bemoederende capaciteiten van mijn lieve Marion aankwam. Ik deed natuurlijk wel voldoende in het huishouden…. maar dat is mijn perceptie ;).

Dankjewel

Om een lang verhaal kort te maken wil ik haar bij deze bedanken voor haar niet aflatende steun en vertrouwen in de laatste periode en haar laten weten dat ik terwijl met mijn hoofd reeds in Arcen, toch ook aan haar denk. We gaan er een gezellig weekendje van maken… “O wacht, terug, mijn portemonnee ben ik vergeten…”

“Heb hem al in mijn tas schat”

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

2 reacties

 1. Veel plezier dit weekend!

  Wie weet spreken we elkaar nog even…

  Wel klasse dat er eerst naar de apple-gear word gekeken #appleforever
  hahaha

 2. “Ik deed natuurlijk wel voldoende in het huishouden…. maar dat is mijn perceptie 😉 .”
  Ik dacht laatst toch iets anders te lezen Tiebo ;-).

  Iig veel plezier helaas kan ik er niet bij zijn, we stellen hem dus maar weer uit na volgend jaar.