The one...

In navolging van de Nationale Koi- en Vijverdagen in juni jongstleden, is ook de Holland Koi Show 2011 gewonnen door een Belgische hobbyist. Dit maal is het niet Verpoucke, maar een andere zeer wel gerespecteerd hobbyist die met deze eer mag gaan strijken. Johnny Lievens is de klinkende naam die met een relatief kleine, maar kwalitatief zeer goede Sanke de Grand Champion titel in de wacht sleepte…

Grand Champion Holland Koi Show 2011 bron: www.hollandkoishow.nl

Johnny Lievens is geen onbekende in het deelnemersveld en was in het verleden op diverse shows al goed voor de award speciaal in het leven geroepen voor de ‘Beste Hobbyist’. Met deze prestatie sluit Johnny zich bij een select gezelschap van hobbyisten die een Grand Champion titel in de wacht sleepten. De Sanke moest het opnemen tegen een drietal andere Sanke. Opmerkelijk is dat de Sanke met 75cm de kleinste van het stel is, maar vooral de huidkwaliteit van deze jonge vis, die waarschijnlijk nog geen vijf zomers heeft gezien, is verbluffend. De vis werd gekweekt door Sakai Fish Farm (SFF). Voor nu moet je het doen met deze foto’s. Morgen zijn we bij je terug met meer informatie en beeldmateriaal van de GC en de HKS.

Grand Champion Holland Koi Show 2011

 

Grand Champion HKS 2011 vanaf de flank

 

Grand Champion Holland Koi Show 2011

GC HKS 2011

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.