Mike Snaden

Mike Snaden is een dealer met een missie en daar maakt hij geen geheim van. Was Mike eerder dit jaar al in Nederland tijdens het Internationaal Koi Congres om enkele lezingen te verzorgen, nu is hij terug om een nieuw uitgebrachte DVD te promoten. In deze DVD volgt Mark Gardner de dealer in Japan op zoek naar Koi die het in zich hebben om Jumbo te groeien…

 

Met zijn jarenlange ervaring en bewezen staat van dienst waarbij Mike het reeds meermaals voor elkaar heeft gekregen een Grand Champion zelf op te groeien, zal hij zijn beweegredenen om een bepaalde Koiwel of juist niet te kopen zoveel als mogelijk uit de doeken doen. Op de Show zal er een speciaal aanbod zijn en kun je de DVD aanschaffen voor het bedrag van Euro 20,-. Een Blue ray versie kost je Euro 25,- Je vind de DVD in stand H13. check www.hollandkoishow.nl voor de plattegrond en aanvullende informatie aangaande de Holland Koi Show. Hieronder kun je de trailer bekijken.

In Pursuit of Jumbo Koi – Selecting Koi With a Future – New Trailer from NiigataNishikigoi.com on Vimeo.

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.