Nishikigoi Guide

Te midden van het showgeweld op de Holland Koi Show in Arcen zal KoiQuestion een lezing geven in de Koi university. Tiebo Jacobs en Dr. Janine Doorduin zullen je voorgaan in diverse onderwerpen. In een uurtje van je tijd zul je aan de hand worden meegevoerd door een stukje geschiedenis van Japan en zul je bekend raken met het Koi Herpes Virus (figuurlijk dan he). Aan het eind volgt een leuke quiz waarbij onder andere twee originele Japanse Nishikigoi guides vallen te winnen….

 

Je hebt twee kansen om de lezing bij te wonen en wel op de vrijdagmiddag  om 14:30 uur en op de zaterdagochtend vanaf 10:30 uur in de Koi University. Naast de Nishikigoi Guides zullen er nog meer prijzen aan de quiz worden verbonden. Deze zullen hopelijk zoveel mogelijk door de aanwezige vakhandel ter beschikking worden gesteld. Wil je op de hoogte blijven van de te winnen prijzen, volg ons dan vooral op twitter @koiquestion en volg het op de voet. KoiQuestion verslaat de show middels dit medium met woord en beeld vanuit de showgronden in Arcen.

Kijk op de website van de Holland Koi Show voor het gehele programma, kortingsbonnen en meer…

We hopen jullie wederom te kunnen inspireren en informeren. Zien we je daar?

Janine en Tiebo tijdens een interview met Andre Verpoucke

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.