Nagaoka hanabi!

Ik wil nu graag iets met jullie delen wat niets met Koi te maken heeft. Vorige week was er de Nagaoka Matsuri. Nagaoka is de dichtsbijzijnde grote stad in dit gebied, waar het merendeel van de Niigata koikwekers zijn gevestigd. Matsuri betekent zoiets als carnaval en tijdens een matsuri is er altijd ‘hanabi’. Een letterlijke vertaling van het woord hanabi geeft ‘vuurbloem’. Wanneer je naar de thumbnail rechts kijkt, heb je waarschijnlijk al wel ontdekt wat hanabi inhoud! En dat is ook waar deze blog over gaat: vuurwerk!  

 

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

1 reactie