It's breeding time again!

Sinds 14 juli zijn we weer aan het kweken! We zijn maar net begonnen met de senbetsu (selectie) van de pasgeborenn tosai (koi in hun eerste levensjaar) sinds 7 juli en het is alweer tijd voor een tweede kweeekronde. We (Dainichi) doen dit, daar wanneer de senbetsu klaar is, de overgebleven koi van twee vijvers in één vijver worden geplaatst. Zodoende blijft er dus een lege vijver over, welke weer gevuld kan worden met nieuwe koi fry. In deze blog toon ik jullie de vijf oyagoi combinaties op de ochtend nadat ze bij elkaar zijn geplaatst. Je zult dus wat kuit te zien krijgen 🙂

Geniet van de video van de kwekers meest belangrijke bezit: hun ouderdieren!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App