Dainichi Showa met certificaat

Wil jij meer leren over waar je op moet letten bij het selecteren van jonge Koi en wil je een hoogwaardige Koi, met certificaat, uit de stallen van de befaamde kweker Dainichi winnen? Doe nu gratis mee met onze KoiQuestion en maak meteen kans op onderstaande Showa, speciaal geselecteerd door Shigeru Mano, kweker en bedrijfsleider op de Dainichi Koi farm. Het antwoord op de prijsvraag zal hij in een video aan je uitleggen. Doe mee, wordt wijzer en win.

Wat zijn de drie meest belangrijke kenmerken bij het bepalen van de toekomstpotentie bij eenjarige Koi? Geef per kenmerk enkele specifieke aspecten aan waar op gelet dient te worden.

Doe mee!


Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

11 reacties

 1. Jeroen Van Gaalen on

  Leuk om een gokje te wagen. En voor mensen die het zeker weten gewoon mee te doen…

 2. Ben erg benieuwd heb nog niet veel kaas gegeten van het beoordelen maar probeer wel een kansje te wagen. dus nu maar duimen.

 3. Bedankt voor jullie positieve reacties. We zijn zelf ook erg dankbaar dit te mogen en kunnen doen, maar nog dankbaarder zijn we voor jullie deelname, daar ligt de grote winst voor ons, in het delen van kennis, spelenderwijs, waarbij jezelf aan het denken wordt gezet.

 4. Daar ik graag wil leren over toekomstpotentieel mij ook aangemeld.
  Vind het een zeer tof initiatief en kijk uit naar de uitleg en hoop dat hierover nog het een en ander zal opgevolgd worden
  Thanks
  Ka

 5. Jeroen Van Gaalen on

  Het begint nu echt spannend te worden… 31 augustus 23.59.59 loopt niet alleen de transferdeadline in de voetbalwereld af… Op dat tijdstip sluit ook de deelname voor de verloting van deze showa!

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App