Hattrick

De Koi show van Belgie is terug van weg geweest. In het fort van Morsel was het wederom de Sanke gekweekt door Sakai Fish Farm (SFF) die er het fierst bij zwom en de kroon mag dragen van de jury. Conny en Andre Verpoucke weten hiermee hun derde titel van het jaar binnen te halen, een hattrick. Met dezelfde driekleur wisten ze reeds eerder de hoogste eer tijdens de jaarlijkse Koi Show in Rheinberg en Appeltern te behalen. 

 

Het jurypanel, afkomstig uit maar liefst zeven verschillende landen (Belgie, Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, China en Zuid-Afrika) verkoos ‘Sunshine’, onder welke koosnaam de Koi schuil gaat boven diens concurrentie. Zowel de eigenaren als de leverancier, Kokugyo Koi ’t Viske, zijn hiermee ongetwijfeld zeer in hun nopjes. De combinatie was reeds vaker goed voor goud, maar deze trede, na Duitsland en Nederland, nu ook in eigen land te mogen bestijgen voelt zonder meer bijzonder warm aan.

Grand Champion; Variety: Sanke 87 cm; bred by Sakai Fish Farm, owned by Andre Verpoucke

Gaat het hier over mij?!

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

5 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App