Blue it is

Ja, ja ja: ze hebben gepaaid! In mijn vorige blog vertelde ik jullie over twee ouderdiercombinaties die bij elkaar waren geplaatst. Het materiaal wat jullie in dit blog kunnen zien/lezen is van de volgende morgen. Op dat moment had de Showa nog niet gepaaid (meer hierover later), maar de Maruten Sandan Kohaku was zeer succesvol! En wanneer een kweek succesvol is, worden de ouderdieren uit de vijver gehaald en wordt er malachietgroen aan de ‘kweekvijver’ toegevoegd om schimmelvorming op de eitjes te voorkomen. Vandaar ook de blauwe kleur in het water. Ik vertel alles in de video die je bij het verder lezen van deze blog kunt bekijken.

Bij deze de video welke ik hierboven noemde:

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App