Kohaku seems to be ready for spawning!

Op het moment van schrijven, zijn we hier bijna klaar met de eerste kweekronde. Bijna alle tosaivijvers zijn nu gevuld met vis, morgen gaan we Kohaku jongbroed in de vijvers uitzetten en overmorgen waarschijnlijk de laatste kurosen (selectie van het zwarte jongbroed van Showa) van dit jaar uitvoeren.  Maar voordat dit allemaal plaats gaat vinden, heb ik enkele mooie beelden van de oyagoi (ouderdier) combinaties van deze twee kweken. Wanneer je op de ‘ Lees verder’ knop klikt, kan je een video van de Kohaku (die ik heel erg kan waarderen) en een Showa met ongelofelijk goed Beni zien. 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

  1. Bram neem je nu ook voor de vaste volgers een paar tosai mee of niet 😛
    Voor mij graag een showa 😉

  2. Goed idee Bart voor mij een sanke.
    Schitterend die beelden blijf ons vermaken
    Ook leerzaam voor ons om van zo dichtbij en toch ook weer zo ver weg een seizoen mee te mogen draaien bij de kweek. Als je nu nog niet afstudeer weet ik het ook niet meer.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App