Lot's of beautiful flowers around here as well

Soms zou ik echt willen dat mijn ogen in staat zijn om alle dingen die ik hier te zien krijg, vast te leggen. Het is zo jammer dat wanneer er werkzaamheden moeten worden uitgevoerd die echt interessant, mooi en indrukwekkend zijn, ik degene ben die ze aan het uitvoeren is! Soms zou ik willen dat ik geen werknemer was, maar enkel een extra persoon die mooie beelden kan schieten tijdens het werk dat hier bij Dainichi wordt verricht. Maar het voelt zeker goed om aan alle activiteiten/werkzaamheden die deel uitmaken van een het dagelijkse werk als werknemer / student op een Koi Farm als Dainichi! Zoals een paar dagen terug: toen hebben we namelijk een groot deel van de oyagoi (ouderdieren) uitgezet in de mudponds. Ik was degene die Kokugyo, Gachapin, Marin, Sakura, Butta Nidan en heel veel andere mooie Koi mocht uitzetten.

In dit blog wil ik met jullie wat foto’s delen van werkzaamheden die de afgelopen maand verricht zijn, welke ik tussen de activiteiten door heb kunnen schieten:

Breeding...

Checking...

Selecting...

Selecting these little ones 🙂

Counting...

Releasing...

And enjoy the beautiful things around, like these bonsai!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App